

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Празникът става още по-вкусен, ако сами сме си приготвили сладкия обреден хляб
Ако желаете да имате бързо направен домашен козунак – ето един вариант
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Бърза и лесна за приготвяне рецепта, идеална за всеки, който иска да се наслади на вкусен домашен десерт, но няма време или желание да се занимава със сложни рецепти
Тя е идеална за натоварените дни, когато времето е ограничено, а желанието за домашно приготвена храна е голямо
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Подобно лакомство ще се хареса и на децата, и на възрастните, а липсата на захар прави десерта напълно диетичен
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
Готов е за няколко минути – толкова вкусен и апетитен – топъл хляб с лук и кашкавал
Бързо се приготвя, лесничка е, а вкусът й става любим дори на децата